Блог

Пътят към една мечта: “ Бикини Фитнес -” Част 5:🥇🏆

Колко важно е да вярваме в себе си и да визуализираме мечтата си, за да получим това, което искаме. Тук не говорим просто за форма, а за същинска промяна и израстване.
От ляво виждаме едно нормално дете, нали така, а вдясно - човек, повярвал изпълнил мечтата си. Сякаш не говорим за един и същ човек. Габи наистина е малка, все още няма 18 години, но за времето, в което работим заедно тя израстна значително. Не само физически, но буквално и духовно.
Прочети още...

Из Дневника на МАЛКАТА ПРИНЦЕСА БОЯНОВА”: Част 14🖤:

Понякога живота нанася върху нас много големи удари, чак се чудите как е възможно подобно нещо да се случи именно на самите нас.. Да имам предвид точно ония неща, за които си казваме “ Неее, нее, пълен абсурд, това няма как да се случи на мен..”
Прочети още...

Пътят към една мечта: “ Бикини Фитнес -” Част 4:🥇🏆

Днес едно от мойте прекрасни момичета - Криси стъпи за първи път на сцена и стана ШАМПИОН!!!! 🥺💛🥇🏆 Безкрайно се гордея с нея и всичко, което постигнахме заедно! 🖤Предстоят ни още няколко състезания този сезон и знам, че тя ще се справи блестящо на всяко едно от тях! 🙏 Криси е едно от доказателствата че човек не трябва да спира да вярва и да следва мечтите си!
Прочети още...

Пътят към една мечта: “ Бикини - Фитнес” Част 3: - Е. Боянова 🖤

Доверете се на целия процес, НЕ пропускайте важни стъпки. На снимките ви показвам отново едно от мойте момичета - Зори.🖤 Тук виждаме една страхотна рекомпозиция, какво ще рече това: ➡️ Килограмите са еднакви, но тялото изглежда по съвсем различен начин, имаме натрупана мускулна маса и по- нисък процент подкожна мазнина. Зори е преминала основен период и в момента е в период на чистене.
Прочети още...

Пътят към една мечта: “ Бикини - Фитнес” Част 2: - Е. Боянова 🖤

След като вече сме преминали през първите точки: ментално здраве, реална представа за стартовата ви позиция и избор на треньор продължаваме към следващите. Не подценявайте процеса на подготовка и времето, което изисква. Ясно ми е че искате възможно най- скоро да се качите на сцена, но без достатъчната мускулатура за тази категория вие просто ще излезнете на сцената слаби, не конкуретни и резултата ще е незадоволителен. А не това е целта.
Прочети още...

Пътят към една мечта: “ Бикини - Фитнес” Част 1: - Е. Боянова 🖤

Ще направя поредица от 4-5 поста на тази тема, като засегна едни от най- важните неща. На постовете ще бъдат мои момичета, като във всяка една тема ще казвам и нещо специфично за тях, полезно за всички вас. Много момичета в днешно време искат да се състезават в тази категория и като цяло да стъпят на сцената и да усетят магията от емоции, еуфорията.
Прочети още...

“ЗАЩО ТРЯБВА ДА ВЯРВАТЕ В МЕЧТИТЕ СИ “ - Част 15!

Аз съм истинска късметлийка! Наистина! Любовта, която получавам от всичките ми момичета е незаменима! Благодарна съм на всяка една от тях, че е избрала именно МЕН за свой треньор, ментор и приятел! Те придават смисъл на всичко, което правя и ми показват че преди години когато започнах всичко и всяка една трудност, през която съм преминала си е струвала! Мечта ми бе да се занимавам с това което обичам, винаги съм го казвала! Мечта ми бе да предавам всичко, което знам и да сбъдвам мечтите на хората, които са се обърнали към мен! Да вървим заедно напред и да осъществяваме всяка една мечта и цел, която си поставим!
Прочети още...

“ЗАЩО ТРЯБВА ДА ВЯРВАТЕ В МЕЧТИТЕ СИ “ - Част 14!

Не се страхувай да имаш големи мечти, даже напротив, мечтите ти трябва до някаква степен да те плашат. Страха може много да бута както назад, така и напред. Мисли от сорта на “Ама ще се справя ли?; Достатъчно добра ли съм?; Как ще успея, изглежда невъзможно.; Трудно ми е адски много, Х- човек как ли го е направил?; и много други трябва да бъдат съпроводени от отговори като: “Ще се справя, колкото и трудно и невъзмно да изглежда! Аз мога! Може към момента да не съм достатъчно добра, НО ще стана!”
Прочети още...

“ЗАЩО ТРЯБВА ДА ВЯРВАТЕ В МЕЧТИТЕ СИ “ - Част 13!

Силата на мисълта и колко всъщност е важна ТЯ. Хиляди пъти съм Ви казвала, че вярвате ли силно в нещо, то няма как да не стане реалност. Първо визуализираме целта си, след това действаме. Стъпка по стъпка си поставяме малки цели, докато не стигнем до ГОЛЯМАТА. Често обаче психиката ни отслабва, дали заради странични фактори или нещо друго, факт е, хора сме все пак. Какво да правим? Даже за момент да сме “повалени” долу на земята, не спирайте.. Поемете глътка въздух и си кажете: “ Ще се справя, АЗ МОГА.” !!! Повярвайте си, няма по- силно нещо от мисълта ни и вярата в самите нас.
Прочети още...

“ЗАЩО ТРЯБВА ДА ВЯРВАТЕ В МЕЧТИТЕ СИ “ - Част 12”!

Тя е МОЯ малък Шампион. Запознайте се с Михаела, за някой тя може би е просто едно дете, да мъничка е, тази година навърши 18.. Но в това дете бие едно голямо сърце пълно с мечти.. Борбено. С Миши сме доста време заедно в екип и за това време съм видяла страшно много от нея, хиляди пъти ме е изненадвала каква воля има и като цяло колко е устремена към това, което желае истински.. Към това, което визуализира със сърцето си и предследва с цялата си душа! Много пъти ми е доказвала, че тя наистина е шампион в живота и искам да ви кажа, че аз страшно много се гордея с моето малко момиче!!! И страшно много и благодаря, че е избрала именно мен да вървя с до нея по пътя към мечтите и и не само! 🖤
Прочети още...