Започни сега

Започни сега - БОЯНОВА ФИТ

Твоята промяна започва тук и сега!

Омръзнало ви е от глад, мъчителни диети, които дават краткотрайни резултати и разбира се са съпроводени с йо-йо ефект? Обзалагам се, че е така.

Това не е пътя към мечтаното тяло, нито към пълноценно здраве. На първо място, за да изглеждаме добре, трябва да сме здрави. Тогава човек наистина се чувства пълноценно. Трябва да давате на тялото си това, от което то има нужда! Тогава то ще ви се отблагодари и ще започнете да виждате промяната отвътре навън! Пътя към мечтана фигура се крие в баланса. Пълноценно хранене и всекидневен избор на храни, богати на хранителни стойности, спорт, сън, възстановяване! Няма вълшебни диети, хапчета, гелове, пречиствания и т.н! Ако имаше и действаха всички щяха да изглеждат като модели от корица на списание. Единствената разлика между хората постигнали мечтана фигура и тези, които все още не са, се крие единствено в едно нещо - едните са избрали здравословен и активен НАЧИН на живот, другите не.

Сега е момента и ТИ да вземеш решението, което ще промени живота ти и ще ти помогне да постигнеш мечтаната фигура! Аз съм тук, за да ти помогна и да ти докажа, че и ТИ МОЖЕШ!

 

 

Не си сигурен!? Липсва ти мотивация? Добре, нека те попитам, харесва ли ти сегашният ти начин на живот? Доволен ли си от себе си? А отражението в огледалото.. то харесва ли ти?  Удовлетворява ли те? Чувстваш ли умора, често раздразнение, понякога даже и самосъжаление?... Определено е време за промяна в начина ти на живот, и ако не я направиш ТИ, няма кой да я направи вместо теб. Може би ти се вижда адски трудно, непостижимо, но повярвай ми ще успееш! Аз съм тук, за да ти помогна, насоча, да променя начина ти на мислене и възприятие и да ти дам старта към този нов здравословен начин на живот. И не само това, ще те науча да се грижиш за себе си, най-вече да се обикнеш!

Заедно ще постигнем не само мечтана фигура, но и ще променим живота ти!