Блог

Пътят към една мечта: “ Бикини - Фитнес” Част 1: - Е. Боянова 🖤

Ще направя поредица от 4-5 поста на тази тема, като засегна едни от най- важните неща. На постовете ще бъдат мои момичета, като във всяка една тема ще казвам и нещо специфично за тях, полезно за всички вас.

Много момичета в днешно време искат да се състезават в тази категория и като цяло да стъпят на сцената и да усетят магията от емоции, еуфорията.

➡️ Първо насочвайки се към тази мечта, вие трябва да имате реална представа за себе си. Какво имам впредвид - подходящи ли са вашите пропорции ( неща, които са генетично заложени), на какво ниво сте чисто физически и психически, готови ли сте да преминете целия път към изпълнение на мечтата ви.

➡️ Често задаван въпрос е: “Колко време трае подготовката?” - Моя отговор винаги е: Всичко зависи от сегашната ви форма! На някой момичета им трябва по- дълъг основен период от на други. Колкото повече обработка имате, толкова по- конкурентни ще бъдете. Ще ви трябва търпение. Не става за няколко месеца.

➡️ Избор на треньор - без необходимите знания за подготовка ще ви трябва треньор. Човек, който знае и може да работи с ЖЕНИ! Работата с мъже и жени е различна, затова и подчертавам това.

Човека, който изберете, трябва да: - пази здравето ви на първо място!

Да ви даде реална оценка на стартовата ви позиция и какво може да се постигне в бъдеще. Няма нужда от измишльотини.
Да ви обяснява процеса, през които преминавате, без значение какъв е той - покачване, поддържанае, изчистване и тн.
Да ви подкрепя, мотивира и да е до вас, трябва да си имате доверие - вие сте екип! С една дума, вие сте едно цяло!

На снимките е едно от мойте момичета - Катинка!🖤Кати е била с различни композиции на тялото. Когато дойде при мен първата цел, която поставихме заедно, бе покачване на мускулатура и учене на правилна техника на изпълнение на упражнения, за да се случи това, както и увеличен калориен прием. Тя беше и все още продължава да бъде изключително изпълнителна и дисциплинирана и резултата е налице!🖤 Покачихме мускулна маса и в горна и долна част, след което на дебютното си състезание зае 2-ро място!🏆

А в момента отново сме в подобрителен период и обработваме мускулатура!

В този спорт се цели именно това, постоянно да искаме да ставаме все по- добри и да разкрием потенциала си! С всяко следващо състезание да показваме една по- добра версия на себе си и най- вече да следваме мечтите си! 🖤

#BoyanovaFit
#BoyanovaTeam