Блог

“ЗАЩО ТРЯБВА ДА ВЯРВАТЕ В МЕЧТИТЕ СИ “ - Част 15!

Аз съм истинска късметлийка! Наистина! Любовта, която получавам от всичките ми момичета е незаменима!

Благодарна съм на всяка една от тях, че е избрала именно МЕН за свой треньор, ментор и приятел!

Те придават смисъл на всичко, което правя и ми показват че преди години когато започнах всичко и всяка една трудност, през която съм преминала си е струвала!

Мечта ми бе да се занимавам с това което обичам, винаги съм го казвала! Мечта ми бе да предавам всичко, което знам и да сбъдвам мечтите на хората, които са се обърнали към мен! Да вървим заедно напред и да осъществяваме всяка една мечта и цел, която си поставим!

За мен чувството е незаменимо, не мога да го опиша!

Сега, след години, за пореден път виждам наистина как всичко, през което съм преминала си е струвало! Всичките ми момичета ми го доказват всеки ден!

Всяко начало е адски трудно, с каквото и да се захванете, въпроса е да не се отказвате, а стремглаво да преследвате мечтите си!

Аз сбъднах две от най- големите си мечти - а именно да съм професионален състезател, който се занимава, с това което ОБИЧА!

Да си треньор е призвание, огромна отговорност и носи адски ама адски МНОГО емоции! Емоции, които не мога да опиша! Преживяваш всичко двойно и ти носи неописуема радост!

А усмивките, които ми подаряват са моя най- голям и безценен подарък, защото за мен най- важно е те да са щастливи! Всяка една промяна и постижение е наша малка победа и така една след друга…!!!

Благодаря ви от сърце, мили мои момичета!

Аз съм най- щастливия треньор!

Благодаря ви, че съм част от вашите мечти, така както вие от моите! 🖤

Е. БОЯНОВА
#boyanovafit