Блог

Пътят към една мечта: “ Бикини Фитнес -” Част 5:🥇🏆

🙌ВИЗУАЛИЗАЦИЯ & ВЯРА 🙌

Колко важно е да вярваме в себе си и да визуализираме мечтата си, за да получим това, което искаме. Тук не говорим просто за форма, а за същинска промяна и израстване.
От ляво виждаме едно нормално дете, нали така, а вдясно - човек, повярвал изпълнил мечтата си.

Сякаш не говорим за един и същ човек.

Габи наистина е малка, все още няма 18 години, но за времето, в което работим заедно тя израстна значително. Не само физически, но буквално и духовно.
Желанието мечтата и да се сбъдне винаги бе огромно, макар да беше много неуверена в себе си. Дълго време работехме по този въпрос, даже помня първия път, като и казах “Ти ще станеш Шампион”.. вяра в мен, като нейн треньор - имаше, но не вярваше все още в себе си. Да, това никога не я е спирало да прави всичко, още от самото начало, точно както съм казала. Беше изрядна.
Хранене, тренировки, поузинг! За поузинга искам само да спомена, че даже не можеше да ходи на високи обувки, ходехме хванати за ръка докато успее да се научи - а вижте я сега! Горда съм и няма да спра да го повтарям! С всеки изминал месец тя все повече се променяше, не само външно, но и вътрешно. Вярата и стана по- голяма, увереността, мечтата и също. Ставаше все по- отговорна и амбициозна. Успешно се представяше във всеки един аспект от живота си - залата, училище, даже помагаше на родителите си в работата.

Тя ми се довери заедно да изминем пътя към мечтата и, повярва и в себе си! И какъв е резултата - стана не само Шампион в своята категория тази година, но и взе стипендия в училище! Споделям го, защото е изключително трудно в живота да съчетаваме неща, които изискват много от енергията и усилията ни, НО факт е, че като желаем нещо адски силно, вярваме в себе си и не се отказваме ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО!

Вярвайте и визуализирайте! В момента, в които се научите да го правите ума и действията ви ще бъдат в пълен синхрон и всичко ще се получава точно както трябва! Гордея се с теб, Габинка! 🖤

#BoyanovaTeam е ОТБОР на Шампиони, не само на сцената, НО и в живота!!!! 🙏🏆

#BoyanovaFit
#BoyanovaTeam