Блог

“ЗАЩО ТРЯБВА ДА ВЯРВАТЕ В МЕЧТИТЕ СИ “ - Част 12”!

“ Тя е МОЯ малък Шампион”

Запознайте се с Михаела, за някой тя може би е просто едно дете, да мъничка е, тази година навърши 18.. Но в това дете бие едно голямо сърце пълно с мечти.. Борбено.

С Миши сме доста време заедно в екип и за това време съм видяла страшно много от нея, хиляди пъти ме е изненадвала каква воля има и като цяло колко е устремена към това, което желае истински.. Към това, което визуализира със сърцето си и предследва с цялата си душа!

Много пъти ми е доказвала, че тя наистина е шампион в живота и искам да ви кажа, че аз страшно много се гордея с моето малко момиче!!! И страшно много и благодаря, че е избрала именно мен да вървя с до нея по пътя към мечтите и и не само! 🖤

Наистина ме е изумявала в някои ситуации, последната от които беше наскоро. Миши претърпя доста сериозен инцидент след хебрус, не сме споделяли, няма и сега да споделям подробности, но само ще кажа че не беше в никак добро физическо състояние.. даже в застрашаващо.. Около 20дни..

И това малко момиче в нито един момент не се отказа от мечтата си, въпреки че аз и родителите и бяхме против, чисто и просто заради самата нея.. Беше ни страх..

Но това малко дете вярваше с цялото си сърце, че ще успее да се възстанови след този инцидент НА ВРЕМЕ и че ще излезе на сцена! Така и стана! Виждате ли колко е важна силата на мисълта и желанието в сърцето ти?

Почти 20 дена тя беше на легло... Но не спря да вярва, че всичко ще бъде наред и че ще успее - И успя!!!! 🙏

Тя е моя малък шампион и аз се гордея с нея с цялото си сърце!

Истински пример, че НИКОГА не трябва да спирате да вярвате и да преследвате мечтите си докрай!!! Искате ли го силно, с цялото си сърце, ще успеете!!! 🖤🙏

А сега ние с Миши започваме период на покачване на мускулна маса и продължаваме да вървим ръка за ръка по пътя на мечтите ни! 🖤

Е. БОЯНОВА
#boyanovafit