За мен

Елена Боянова - Боянова ФИТ

Здравейте и добре дошли в БОЯНОВА ФИТ!

Името ми е Елена Боянова. Родена през 1993 година и израснала в град Пловдив, градът на седемте тепета. Накратко ще ви разкажа моята история, като започна с това че спорта и любовта ми към него са породени още като бях малко дете. Благодаря, за което от все сърце на баща ми, който от малка ме записваше на различни спортове, състезания и като цяло отделяше цялото си време за мен. Никога нямаше да бъда човека, който съм в момента, ако не беше ТОЙ! Той не е само примера ми в живота, но и стимула ми. Живея, за да му се доказвам и да му показвам, че МОГА всичко, както той винаги ми е казвал!

Научи ме, че спорта е здраве, любов, живот.. Дава ни много - развива силните ни качества, учи ни на дисциплина, търпение, постоянство! Дава хъс за борба. Спорта промени моя живот, в пълния смисъл на думата, но да не се отклонявам много сега, повече може да прочете в блога ми.

Общо взето баща ми ме записваше на различни спортове, защото просто искаше да намеря именно „МОЯТ”. Естествено и това се случи, но вече като бях пораснала. Винаги съм обичала фитнеса, но никога не се бях замисляла за състезателна кариера свързана с това. Иначе честно казано, винаги ми е било интересно да видя максимумите, на които е способно тялото ми, силови, визуални и т.н. И така един ден аз просто реших, че трябва и именно професионално да опитам да се развия, знаех и че баща ми, би искал точно това, знаех че би се зарадвал повече от всичко да ме види как грея на сцената…. И така започна следващия етап в моя живот!

В момента съм активна състезателка в категория бикини - фитнес и персонален фитнес треньор и искам да ви кажа, че това ми доставя истинско удоволствие! Повярвайте ми, няма по-хубаво нещо от това да се занимавате и да правите това, което обичате! Състезанията ми дават толкова силен заряд, хъс, още повече желание да искам още и още и още повече от себе си всеки път, да се старая на максимум да видя най-добрата версия на себе си - ЕДНА ПОСТОЯННА МОТИВАЦИЯ! Другото ми занимание, работата с хора като личен треньор, ми доставя още по-голямо удоволствие, тъй като страшно много обичам да помагам, така съм отгледана и възпитана. Обичам заедно с клиентите си да поставяме цели заедно и да ги постигаме, че даже и да ги задминаваме! Тяхната външна, но и най-вече вътрешна промяна, са моят най-голям подарък! Няма нищо по-прекрасно от това, да си част от промяна на един човек, не само на самият него чисто визуално, но на живота му, на мисленето му, на всичко! Научен вече да обича себе си и най-вече да се грижи за себе си! Ето това ми доставя удоволствие! Обичам да помагам на хората и винаги ще го правя! Това е моето призвание - БОЯНОВА ФИТ!

Ако искате да прочете повече подробности относно мен, различни истории, за състезания и т.н, може да посетите БЛОГА МИ - там ще намерите всичко, от което се интересувате!