Блог

Пътят към една мечта: “ Бикини - Фитнес” Част 3: - Е. Боянова 🖤

Доверете се на целия процес, НЕ пропускайте важни стъпки.

На снимките ви показвам отново едно от мойте момичета - Зори.🖤

Тук виждаме една страхотна рекомпозиция, какво ще рече това:

➡️ Килограмите са еднакви, но тялото изглежда по съвсем различен начин, имаме натрупана мускулна маса и по- нисък процент подкожна мазнина. Зори е преминала основен период и в момента е в период на чистене.

За това и винаги обичам да казвам на всички момичета, че вглъбяване в цифрите на кантара няма смисъл, той е просто един инструмент за ориентир. Вглъбявания от сорта на “искам 49кг, на 45 ще се чувствам най- добре” и прочие са излишни и глупави. Трябва да следвате процеса на промяна, да се доверите на вашия треньор и резултата ще е налице.

За да има промяна в композицията на тялото, трябва да преминете основен период, няма как иначе да покачите мускулна маса и да излезете конкуренти на сцена, а нали все пак това е целта!

➡️ Основен период НЕ означава вие да сте 100кила топка! Означава че се храните в лек калориен излишък и тренирате с цел хипертрофия! Тялото е с нормален процент подкожна мазнина, не с излишен.

➡️ Ако седите с нисък % и сте в дефицит НЯМА как да качвате мускулна маса, следователно няма как да ставате по- добри на сцена.

➡️ За това е важно да не се пропускат важни стъпки в подготовката, трябва да се премине целия процес.

Основен период, изчистване, поддържане - Сцена и отново повтаряме този цикъл за следващия сезон, за да може отново да имаме подобрения.

За това и винаги казвам, няма как от днес за утре вие да излезете и да бъдете конкурентни. Знам че всяка една от вас иска това да стане бързо и мигновено, но така просто ще излезнете слаби, а в това няма смисъл.

Зори винаги е спазвала това, което казвам и е следвала процеса не отлъчно! Много се гордея с това прекрасно момиче, че въпреки трудностите в нейния живот и като цяло работния и график, тя успява да е стриктна и следва мечтата си! 🖤

Обичам да работя с такива хора и отново и благодаря че избра именно МЕН да съм до нея по пътя към мечтите и! 🖤
Сега ни предстои второ състезание другия месец и нямам търпение да я видя как ще засияе на сцената 🖤
Скоро ще ви я покажа отново 🥰

#BoyanovaFit
#BoyanovaTeam