Блог

Пътят към една мечта: “ Бикини - Фитнес” Част 2: - Е. Боянова 🖤

След като вече сме преминали през първите точки: ментално здраве, реална представа за стартовата ви позиция и избор на треньор продължаваме към следващите.

➡️ Не подценявайте процеса на подготовка и времето, което изисква. Ясно ми е че искате възможно най- скоро да се качите на сцена, но без достатъчната мускулатура за тази категория вие просто ще излезнете на сцената слаби, не конкуретни и резултата ще е незадоволителен. А не това е целта. Целта е като застанете например до стар състезател на сравнително позиране, съдиите да ви забележат че сте работили здраво и имате какво да покажете. Като тук не говоря за мускули тип културист, а за красота, изящество, симетрия, финна обработка. Да сте финни, женствени, оформени и секси. Все пак сме БИКИНИ!

➡️ Подобрителен/ Основен период: Без него не става. Колко дълъг ще е той, определя треньора. По време на него не трябва да качвате по 100 кг. А изглеждате просто нормално, тялото е в хомеостаза, на висок прием. Давам пример: на сцена съм 50-51кг, в живота 54-57кг. Разлика от сорта на 15/20кг са абсурдни и нездравословни.

След постигнати подобрения започва вашето изчистване.

➡️ Изграждане на навици, дисциплина, последователност, търпение. Доста ключови точки от вашата подготовка. Както обичам да казвам единственото нещо, което отличава любителя от професионала е психиката.

На снимките е едно от мойте прекрасни момичета - Синди! На нея и предстои дебютно състезание, няма да ви обеснявам колко се вълнувам!😁🖤 С нея минахме 3 периода, като през всеки един е била повече от изрядна и резултата е налице! И за миг не спря да се бори за мечтата си, даже когато фитнесите в Австрия бяха затворени повече от 5 месеца! Продължихме с тренировки вкъщи и променихме храненето! И за миг не “залитна”, вървеше по пътя си безотказно!Безкрайно се гордея с нея!

Другия месец ще ви покажем и топ формата и!😎🖤

#BoyanovaFit
#BoyanovaTeam