Блог

Из Дневника на МАЛКАТА ПРИНЦЕСА БОЯНОВА”: Част 14🖤:

Понякога живота нанася върху нас много големи удари, чак се чудите как е възможно подобно нещо да се случи именно на самите нас.. Да имам предвид точно ония неща, за които си казваме “ Неее, нее, пълен абсурд, това няма как да се случи на мен..”

Е, никой не е застрахован от нищо в този живот, всеки минава през абсолютно всичко - и хубаво и лошо. Просто всички преминаваме в различен етап от животите ни. Докато едни цъфтят, други вяхнах и обратното. Колелото няма да спре да се върти, защото на някой не му харесва дадения момент.

Какво правим тогава ли? Ами, приемаме всичко, което съдбата ни е поднесла. За хубаво или за лошо, на нас се случва, значи трябва да се справим и то и в двата случая с високо вдигната глава и пълна газ само напред. Запомнете всяко нещо има своето начало и край. Всеки бива възнаграден за добрите му дела и съответно всеки бива наказан за лоши такива. Във вселената ни съществува закон за баланс и равновесие - рано или късно всеки, получава именно това, което е заслужил.

Бъдете добри и правете добро. Не наказвайте, всеки ще бъде съден когато му дойде времето.
И помнете срещу каквото и да ви изправи живота, можете да се справите и колкото и да ви изглежда че “няма изход”.. напротив има.
Просто не спирайте да вярвате и следвайте пътя си. Той не винаги ще бъде равен, “без дупки”.. но това в никакъв случай не трябва да ви отчайва, даже напротив.
Бъдете себе си и се борете за щастието си.
ВИНАГИ!

#BoyanovaFit
#BoyanovaTeam